Apr 3, 2015

Shopping online JIMAT dengan iprice

Assalamualaikum wbt..

gitewww..pagi² dah ajak orang shopping online.. ehh, shopping pun salah satu terapi tau.. cer try.. ni untuk kaki shopping online la..bukan saje tu, ni konsepnya macam groupon, living social, mydeal sebab ada kupon diskaun if korang proceed untuk beli sesuatu barang tu.. dia punye potongan jangan cakap la, memang banyak.. 

mah nak kabor satu tempat shopping online best, iprice Malaysia.. iPrice Group adalah sebuah perniagaan baru atau startup yang mengeluarkan kupon percuma dan diskaun untuk ‘online shopping’ berdasarkan promosi website-website lain seperti Zalora dan Lazada, serta menyediakan maklumat tentang jenama yang berbeza... Ada faham tak?



kemainnn.. "YOUR ONE STOP SHOPPING DESTINATION" 
memang kena la sebab dalam tu ada banyak "kedai".. ko tak payah nak buka banyak² link lain.. 


ni adalah web yang bergabung meletop dengan iprice.. Air Asia pun adoooo ok.. senang la den nak coti² Malaysia nanti yooo.. memang terbaekkk la kan..

ok..meh nak terang macam mana nak dapat kod kupon tu.. bagi pencerahan sikit ye..
klik dekat "Get Coupon Code"
sebagai contoh aku pilih Zalora tu kann


akan kuar cenggini kann.. copy code tu.. then "Go to Zalora"
terus ko pilih la barang mana berkenan.. masa nak proceed tu, masukkan kod kupon.. dan siap!! ko akan dapat potongan harga yang mengancam..

nak shopping barang pun boleyyyy.. siyesli banyak gak barang best.. kalau aku harusla barang baby kannn.. dah tu je skang yang bertakhta di hati katanyaaa..




agak jenuh gakla aku nak belek 169 pages... tak apa, siap entry ni aku sambung cuci mata.. 

ok..happy shopping dengan penjimatan berganda semua.. 


notakecik : baru masuk keje..blurr.. kahkahkah..

3 comments:

  1. Assalamualaikum tina, nice review. memang best iprice ni. sheila tengah usha2 nak cari barang kat Jackcow. hihiiii

    ReplyDelete
  2. iprice ni paltform yg memudahkan pengguna membeli belah dlm satu tempat..oh my byknya page nak kene telek ye..berjuling biji mata..kih..kih..kih..

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com