May 28, 2015

Review : Miracle Collagen Dust

Assalamualaikum wbt..

Fuhh, review yang sepatutnya buat hari Sabtu, terbengkalai.. nak share pengalaman pakai Miracle Collagen Dust ni, best hokeyyy... maklum la, bila usia dah meningkat ke senja ni, kena la jaga mana yang patut.. muka tu jangan bagi nampak kertu sangat, sian tok laki nanti.. korang, aku dah masuk 3 series tau tahun ni, kedut tu macam nak singgah kat muka je.. fuhhh, seram..

So, bila jumpa satu produk ni, bagai pucuk dicita ulam mendatang.. Produk murah dan berkesan yang pernah jumpa abad ini.. memperkenalkan Miracle Collagen Dust..  Sebelum tu, meh aku terangkan apa itu Miracle Collagen Dust.. Miracle Collagen Dust ialah sejenis pure hydrolize collagen peptide.diekstrak dari kolagen ikan (rankaian protein). Disebabkan ianya asli, ia bebas dari sebarang bahan kimia, pewarna tiruan, perasa tiruan, additivedan tiada bahan pengawet.

Miracle Collagen Dust sangat multi purpose, selain menjadi beauty suplement dengan pelbagai cara untuk dimakan, ia juga boleh digunakan secara luaran seperti ditambah bersama krim siang, make up base, spray, dijadikan masker (campuran dengan air / apa-apa masker / lidah buaya / krim malam).


botol sangat comel..saiz kecik senang nak bawa ke mana².. satu lagi, harga sangat MURAH... RM35 sahaja uolssss


Aku nak terangkan penggunaan Miracle Collagen Dust dari pagi sampai ke sebelum tidur.. sebab aku buat semua ni, so nak kongsi..

Untuk pagi, campurkan sedikit Miracle Collagen Dust bersama dengan krim siang korang.. aku amik hujung sudu je (seperti dalam gambar).. pastu sebatikan.. then, calit kat muka..sapu macam biasa.. 

Kalau lepas solat, korang malas nak sapu krim muka, boleh campurkan sesudu Miracle Collagen Dust ke dalam botol kecik yang berisi air sejuk.. semburkan je kat muka.. memang rasa fresh.. (tak sempat snap gambar)



untuk malam sebelum tidur..korang memang pakai krim malam kan.. aku pakai.. buat macam tadi gak, amik hujung sudu Miracle Collagen Dust, gaulkan dengan krim malam korang..pastu sapu macam biasa kat muka..  hari 1st aku pakai, ada jerawat tau.. tak sampai 3 hari, jerawat dah kecut dan parut pun tak ada.. wahhh, sangat berkesan!!!


tak susah kan.. yang penting, korang kena banyakkan minum air masak sekurang²nya 2L sehari.. meh nak share testimoni sebahagian daripada pengguna Miracle Collagen Dust.. 







Amacam, best tak?? so, tunggu apa lagi, cepat la beli kalau rasa nak cantik tertarik raya nanti.. :)

untuk maklumat lanjut atau untuk tempahan, boleh ke FB page Mira Kawaii Shop atau instagram @miracle.hq (+6019-369 4896)

6 comments:

  1. gile murah ... best betui

    ReplyDelete
  2. ketara gak la perbezaannye..

    ReplyDelete
  3. akak, murah ek rege dia?
    akakkkkkk iolss dah terpengaruh ni.............!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. best nih..makin berseri2 la kulit bila dah pakai..

    ReplyDelete
  5. wee takpe eh kalau main campur2 dengan krim malam or siang ni, risau pulak hehehe

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com