May 12, 2015

Ulangtahun

Assalamualaikum wbt..

Syukur Alhamdulillah, usia pernikahan dah menginjak ke angka 2.. memang masih baru, masih muda, masih mentah..tapi bagi aku cukup membahagiakan.. yela, orang lain dah masuk belas² tahun, aku masih diangka SA.. 

Alhamdulillah dikurniakan seorang suami yang tak romantik tapi cukup penyanyang.. sememangnya dia jenis yang tak tunjuk keromantikan secara direct...hurmm, susah nak cakap..

Dan syukur Alhamdulillah, sudah dikurniakan seorang cahaya mata.. anak yang bijak, anak yang manja, anak yang aktif, anak yang cergas.. anak yang lebih manja dengan ayah.. -_-

Terima kasih suami kerana sudi jadi kekasih halal,
Terima kasih suami kerana sudi jadi imam,
Terima kasih suami kerana sudi jadi ayah,
Terima kasih suami kerana sudi jadi teman,
Terima kasih suami kerana sudi jadi sahabat,
Terima kasih suami kerana sudi jadi tempat bersandar,
Terima kasih suami kerana sudi jadi kawan gaduh²,
Terima kasih suami kerana sudi jadi segala²nya buat saya.. 


"Sayang..ni je yang mampu B buat, beli kek resepi rahsia, acah² seperaisss.. baru nak suap makan, Danish potong pulak..hahaha..well, ur son memang tak boleh bau awak kan.. celik mata terus sebut, "atahhhhh" instead of ayah.. moga kite kekal sampai syurga.. sama² tua, sama² nyanyuk.. Love u"

Celik mata bangun dari tidur, sangat tak sangka dapat wish dari suami sebab mamtik² ingat beliau lupa.. ohhhh, so suwitttt.. terus cerah biji mata.. pastu berangan la masa mula² diijabkabulkan, sekali lafaz je uolsss.. pastu nak feeling pengantin baru.. bluekk.. okbye






notakecik : kenapa suka semakkan kepala otak orang lain..plss cari kehidupan ko sendiri, tak perlu nak babitkan dengan orang yang dah tak ada kaitan dalam hidup ko.. go get ur own life!!!!

17 comments:

  1. Selamat ulang tahun...ala2...okeylah tu..avah2 romantik...

    ReplyDelete
  2. happy anni tina n hubby..moga kekal hingga ke jannah..more n more years to go..;D

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..kejap je dah masuk 2 tahun..akak doakan masjid awak & zaidi kekal sehingga ke akhir hayat...banyakkan sabar..tolak ansur..saling percaya...inshaAllah kekal bahagia berpanjagan..:)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..moga syurga hentian terakhir bersama..aminn..

    ReplyDelete
  5. Happy Anniversary, tahniah pada kamu dua orang..Mau tak suka kalau suami yang tak romantik tiba-tiba bagi ayat romantik kan hehe

    ReplyDelete
  6. selamat ulangtahun tina and hasben..

    moga diberikan kesihatan yang baik buat uollss supaya boleh jaga antara satu sama lain..

    amin..

    ReplyDelete
  7. Tahniah tina moga bahagia hingga ke syurga

    ReplyDelete
  8. Happy anniversary Tina & hubby. Sedapnya kek tu ☺

    ReplyDelete
  9. apa lagi boleh lah honeymoon lagi. kikiki

    ReplyDelete
  10. selamat ulang tahun perkahwinan..semoga kekal bahagia rumahtangga..
    dimurahkan rezeki dengan anak2 yang comel dan bijak2..

    heheeheh

    ReplyDelete
  11. TAHNIAH TINA ..SEMOGA BAHAGIA HINGGA KE SYURGA

    ReplyDelete
  12. selamat hari ulangtahun tina. semoga berkekalan ke syurga..amin.

    ReplyDelete
  13. Selamat ulangtahun perkahwainan uols... moga dirahmati Allah dan kekal bahgia til jannah.

    ReplyDelete
  14. Assalam tina,
    happy belated anny yer :)
    moga kekal bahagia hingga syurga AMIN

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com