Jun 29, 2015

Ensogo, tempat best shopping barang anak

Assalamualaikum wbt..

Pagi² dah ajak orang shopping, aci tak? yela, since nak raya ni kan..aku nak ajak berjimat la dalam membeli belah.. gitu... tapi betul la, dalam keadaan sekarang ni, semua kena jimat cermat..

Hari tu kengkonon nak cari mainan untuk Danish.. yela, macam dah lama tak belikan mainan.. asek main benda yang sama je.. tapi puas cari tak ada yang berkenan.. bukan aku je tak kenan, Danish pun sama tak kenan sebab bila offer Danish dan tanya nak ke tak, cepat Danish geleng kepala.. dah pandai uolsss.. memilih sikit dia ni..tapi kalau pakaian, tak yah offer pun Danish kata nak.. 

So, teringat lak kat ensogo.. macam² ada.. Ensogo merupakan medium terbaik dalam penjualan pelbagai produk dan aksesori termasuk mainan pendidikan , botol susu, kereta sorong dan banyak lagi untuk ibu-ibu..

korang pegi je kat web ensogo , carila barang anak korang yang korang nak.. serius, memang murah.. 

di antara deals tu pun, akan ada promo lagi.. macam-macam ada..






dari sekecil-kecil barang, sampai sebesar-besar barang.. semua comel belaka.. aku jadi geram lak.. rasa nak beli semuaaaaaaaaaaaaa... boleh?? hahahah..tamak.. ada selected item yang bila korang beli, ada FREE DELIVERY.. hah, dah double jimat kat situ.. dahla harga dia banyak dapat potongan, free delivery pulak.. kan ke jimat sangat tu.. boleh meroyan tengok harga memurah gitu..

sedang elok sangat la untuk korang yang nak cari barang anak² tu.. terjah je.. jangan segan silu ye.. moh terjah ensogo reramai ye..

ok..selamat bershopping semua..



notakecik : makin dekat nak raya, makin berdebar gitu..

7 comments:

  1. ensogo tempat yg selalu diusha jugak.cuma belum miang nk shopping disitu je.bila check combine dgn shopback pulak.mmg soon nak terjah jelah.

    ReplyDelete
  2. scroll lajuk2..sbb nnt kang terjebakkkk!...ahaha

    ReplyDelete
  3. ntah nape aritu try gak nk membeli kt sini tp xleh nk proceed. fenin. abeh penuh email ensogo huhu

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com