Jun 24, 2015

Keropok Lekor terbaikkkkkkk

Assalamualaikum wbt..

Rugi kalau engkorang tak makan keropok lekor.. lagi² keropok lekor Terengganu.. perghhh, memang mabeles wa cakap lu.. tetibe teringat² lak kepok losong.. *ngencesss*

untuk mengkome yang rasa macam jauh nak g ganu tu..atau pun tak ada kengkawan duk sana.. meh rasa keropok lekor pure Terengganu tapi duk kat Selangor.. haaaaaaaaaaa.... tak apa, aku lanje GAMBAR keropok lekor KHALIFAH yang menyelerakan ni dulu.. 


makan cicah sos begitu sahaja.. ni pun dah rasa mabeles.. aku dah rasa weyhhhhhhhhh

nak kelainan, curah mayonis bersama² dengan sos pencicah..

nak lagi mabeles, curah cheese.. perghhhh wa cakap lu...

amacam, tergoda tak?? aku sambil menaip ni duk telan air liur je.. teringat² keropok kat umah yang berbaki lagi sikit.. petang karang aku nak goreng untuk buka.. fuhhh.. 

mana nak beli?? alohhh,berminat lettewwww.. tapi memang siyes sedap.. 

kedai..

ni alamat untuk engkorang tuju bagi membeli keropok lekor Khalifah yang maha sedap lagi rangup merecikkkk... 

helokla untuk sesiapa yang duduk berdekatan pastu rasa nak berbuka dengan keropok lekor ni.. sesuaiiii sangat.. terjah la ye.. peace ^_^

14 comments:

  1. yg cicah original tuh yg paling mabeles..

    ReplyDelete
  2. huwaaa..nangis ahkak tgk nih...gilerla..dahla jauh nk g beli..fav akk ni dik..huwaaaaa

    ReplyDelete
  3. perrghhhh..kopok leko siap ada daun pudina...makan dgn cheese...hahaha..
    sek 30 Shah Alam ya...ok, boleh try carik

    ReplyDelete
  4. Kat rumah ni ada banyak keropok lekor, tak terabis-abis nak buatnya hehe

    ReplyDelete
  5. suka jugak ...sokmo dah mkn kepok lekorbil dok paka tetiap minggu bw balik kepok .. hehehe

    ReplyDelete
  6. Dia punya sos cili dia sedap..terbaik kepok lekor ni..

    ReplyDelete
  7. Suka sgt keropok lekor! Ooo kat shah alam je ye

    ReplyDelete
  8. keropok ni yg buatnya sedap ialah sos nya.

    ReplyDelete
  9. jahatnyaaa kakak post benda sedap dan favourite kita di bulan Ramadhan ini!! ahahaha
    sedapnyaaaa..dia boleh delivery tak?kihkihkih
    **bila la nak balik ganu niiiii

    ReplyDelete
  10. sedapnya sedapnya..oppsss ..puasa daa..:D

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com