Jun 9, 2015

Penampilan baru Danish

Assalamualaikum wbt..

Rasa kaku jari jemari nak mulakan entry..otak lak beku.. last week memang super duper bz.. sampai otak dan badan jadi penat.. siyesli, sangat penat.. minggu ni harapnya berjalan dengan tenang..

Semalam BS hantar gambar anak² kat taska.. Akhtar yang sebaya Danish tu dah botak.. comel lak tengok, dengan muka terpaksanya tu.. aku pun request la nak botakkan Danish gak.. sebelum tu minta izin dari ayah Danish.. yela, anak dia gak kan.. kang balik keje tengok anak botak, terkejut lak dia..

Rambut Danish jenis halussss, panjang dan sedikit perang.. tak tau la menurun dari sape.. siyes panjang, kalau buat rambut pacak, memang menjadi la.. Dari lahir pulak spesis kurang rambut.. bukan macam baby lain, rambut lebat.. Danish tak macam tu..  Sebelum balik keje, BS whatsapp gambar Danish.. kahkahkah..berdekah aku gelak.. sambil drive pun boleh gelak.. sure kalau orang nampak kata aku gila.. btw, chumilll je pun Danish botak..

zaman kegemilangan rambut pacak.. LOL


beberapa minit sebelum selamat dibotakkan.. muka tu..muka tu..

dahhhh selamat botak..aman je mommy tengok..hahaha..

mula menyepah rumah.. pasrah..

btw, ada sebab aku botakkan Danish.. paling utama, Danish kuat berpeluh kat kepala.. bila berpeluh, mula la naik ruam.. pastu menggaru je.. mak mana tak kesian kann.. bila dah tade rambut ni, seronok je dia main, tak ada menggaru sangat..peluh pun malu² kucen nak kuar.. 

harap² raya nanti berambut la sayang ye.. dahla cap tak nak pakai, tak tau nak cover botak cane.. takkan nak pakaikan headband.. hahahaha.. 

skang makin ligat..paling ketara, dah pandai panjat sofa..syabas betei!!

ok, nak sambung buat keje..nanti update lagi.. phewwww

26 comments:

  1. boboy senang le takde masalah nak botakkan..

    ni cepiya pon ruam gak kat kepala..nak botakkan sayang puleks..
    gegurl kan..
    tak comey plak nanti..

    :)

    ReplyDelete
  2. comel giler danish botak...hahahhaaha...
    alahai mama kamu nk pakaika headband ke..
    kakakakakkaa

    ReplyDelete
  3. comeynye bila botak terselah bolatnye tu

    ReplyDelete
  4. kalau dah menyepah tu abis lah satu rumah dia explorer hihihihi

    ReplyDelete
  5. sama macam anak2 akak.. jenis rambut nipis..bilr panjang sikit blh buat pacak2.. ni baby syg pulak nak du cukur..haha

    ReplyDelete
  6. mata tu..mata tu. hehehehe
    panas2 kat sana mmg botak adalah terbaik untuk kekanak, boboy takper botak pun.. lagi hensem ;)

    ReplyDelete
  7. hahaha...comel tengok muka pasrah :D

    ReplyDelete
  8. Anak saya pun jenis cepat panjang rambut nya.memang kena potong seklalu.kalau tak memang berpeluh sampau masam baunya belum sampai sehari..heheh

    ReplyDelete
  9. Comel.. Kemas je nmpk. Tumbuh.. Rambut lelaki kan cpt tumbuh. Mesti ada rambut nk raya nnt

    ReplyDelete
  10. Comel...aaa..azwa rambut lebih kurang danish..tp klau penuh..amboi...ensem danish..

    ReplyDelete
  11. boboy senang leh botakkan... kemas. besar dah danish ye...

    ReplyDelete
  12. takpa...sekarang Danish style Upin Ipin...hahhaa

    ReplyDelete
  13. hat rambut pacak tu paling win..hehe
    tapi sebab masalah peluh dan ruam tu ok la..botak is the best solution..
    lagipun boleh botak skrg, semasa dia masih belum boleh buat keputusan sendiri..
    ahahah..

    eh lari tajuk siki..ritu kan kte terbaca yang akak post pasal miracle collagen dust tu..kite dah beli..!!
    alhamdulillah..boleh tahan jugak lah collagen tu..wee~

    ReplyDelete
  14. botak is sexy! hehehe..

    xpe, yg penting x berpeluh2 sangat kan.. nanti tumbuh rambut baru lagi hensem!

    ReplyDelete
  15. Xpe botak pun..yang penting tetap comel..ngan mata bulatnya tuh huhu

    ReplyDelete
  16. Comelnyaaaa danish botakkk. Muka yg kedua tu priceless. Haha

    ReplyDelete
  17. comelnya anak kau. lamanya aku x jengah blog. tau tau anak ko dah besar. kete neo bf kau ada lagi?

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com