Jun 25, 2015

Shopping Sakan di Lazada

Assalamualaikum wbt...


Lazada Malaysia akan mengadakan jualan eksklusif raya selama sebulan bermula 11 June hingga 15 July 2015  dan SPECIAL "Riang Ria Raya - Jualan Terhebat" bermula 24 June hingga 26 June 2015 iaitu 24 hari sebelum perayaan Syawal. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 3 hari untuk membantu persiapan raya nanti. 

Boleh mula shopping raya dengan klik Riang Ria Raya 2015 :




Dapatkan apa yang di inginkan untuk musim perayaan ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen koleksi raya, barangan rumah untuk dekorasi raya. Meriahkan raya anda dengan Lazada!  -




Seperti biasa, suka naw naw kalau ada contest².. biarla tak menang sekalipun, at least ada cita² untuk menang.. mana tau rezeki bulan Ramadhan ni.. dah alang² kabor persiapan raya, meh la kite menelusuri apa yang boleh dibeli di Lazada menjelang Syawal ni..

ok, sebenarnya dari semalam aku memang duk usha web lazada ni, giler best.. memandangkan baju raya aku masih belum complete, maka aku memilih sehelai baju raya sebagai persiapan.. sebab apa aku pilih baju ni? sebab omeyyy angat.. dan sebab aku rasa saiz aku dan saiz Liyana Jasmay ni lebih kurang.. sedang elok la tu.. ehh, ada kaitan ke?

Kemudian, sebagai hemak yang penyayang, anakanda Danish tak dilupakan.. nak lengkapkan gak persiapan raya si kecik tu.. aku pilih kemeja sebab aku rasa Danish seploh kali ganda lebih kacak kalau pakai kemeja.. mihmihmih.. ehhh, memang betul pun.. jadi, ini adalah kemeja yang aku pilih..

Poney Denim Mix Shirt - RM 90.30

Ewahhhh, takkan untuk anak je..ye takk? ni untuk apak anak pulak.. kasut kacak pilihan qolbu.. berkenan sangat la aihhh.. kerana kacak tu la aku pilih.. ngeeeeee 
 

Oleh kerana masa raya nanti akan ramai tetamu yang berkunjung mesra ke rumah, mesti tak masa nak kemas umah.. kemas pun ala kadar.. dah la umah aku dipenuhi karpet berbulu, jenuh la nak hangkut vakum besar gedabak.. so aku bercita-cita untuk ada robotic vacuum cleaner seketul kat umah.. 

ok, barang² di atas kalau dapat beli memang syiok.. yang robotic vacuum cleaner ni memang highly recommended untuk engkorang yang kurang rajin macam aku.. aku ni bagi idea tau.. nak memudahkan keje engkorang..

atau kalau korang ada barang idaman sebagai persiapan raya, moh ler join contest super syiok ni.. hadiah best babe..
Tempat Pertama  : Gopro 4
Tempat Kedua      : Duit Raya Cash RM150
Tempat Ketiga      : Duit Raya Cash RM100
3 x Duit Raya Cash RM50

Gopro tuuuu..boleh selfie sampai pengsan kalau dapat...

macam mana nak join?? korang pegi ke link ni.. RIANG RAYA LAZADA 2015.. kat sana ada detailsnya.. 

oryte, semoga berjaya!!!

14 comments:

  1. yg robotic vacuum cleaner tuh mmg tersgtlah naknye..berguna utk bawah2 sofa ngan bawah2 katil...;p

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum,
    terus terjah lazada lepas baca entri ni

    ReplyDelete
  3. haha..saya tadi dah shopping baru rizman. tapi shoppingkan untuk kawan..hehe

    ReplyDelete
  4. sale adalah bahaya..benciiiiii!!
    ahahaha

    ReplyDelete
  5. baru semalam usha-usha.. tak sempat buat entry lagi..! thanks ya! follow awak kat sini! =)

    ReplyDelete
  6. Wah menariknya..kene terjah ke lazada juga ni..

    ReplyDelete
  7. nk join tp lazada kena block plak

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mizz...selamat bersoping raya yer...:)

    ReplyDelete
  9. x pasti jika wife saya tahu atau tidak pasal promosi ni... harap2 x tau la :-)))

    ReplyDelete
  10. Ramai orang join contest lazada ni kan.. Apapun semoga ada rezeki, Insya Allah. Gud luck

    ReplyDelete
  11. selamat bershopping dan bersegmen yer..
    salam perkenalan

    blogwalking sini..

    BLOGAHBAR

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com