Jun 12, 2015

Zalora dan KFC bagi baucer

Assalamualaikum wbt..

Semalam aku makan kat KFC, bawa anak buah aku..bagi upah sebab temankan aku pegi klinik untuk checkup dak Danish.. masa dah bayar tu, masa bagi balance ada orang tu sertakan kupon.. (tak ada gambar sebab malas nak snap).. Pagi tadi baru sempat belek mende apa kupon ni.. rupenya Zalora ada bagi hadiah.. macam Roda Impian pulak aku nengok..

Cane nak join?? btw, tak yah kupon tu pun tak apa sebab kupon tu cuma bagitau macam mana nak join.. so meh aku share.. 


Pastu ada kuar paparan ini..
pada ruang emel tu, masukkan emel korang pastu tekan OK.. benda bulat² kat tepi tu adalah hadiahnya.. tunggu je la mana yang akan warna putih.. dan tak lama pastu, kuar la hadiah yang korang dapat.. 


so, ini yang aku dapat.. nanti pihak Zalora akan bagi kod kat emel korang.. 

so, boleh la korang membeli belah dengan gunakan kod baucer tu.. 

selamat mencuba!!!

okbye..

5 comments:

  1. ish bahaya ni..sat lagi dah ada baucer kena membeli belah..!!
    ahahah alasan sangat~

    ReplyDelete
  2. Alamak..*tutup mata sbb nnt kompom terjebak..;p*

    ReplyDelete
  3. Wow..interesting.. Mengundang betoi lah hahaha

    ReplyDelete
  4. tu x best tu. dpt voucher tp ada minimum spend la plak..huhu

    ReplyDelete
  5. Best kan. Lya dpt yg 60 tu. Xtau nk beli amenda. Rembat kemeja husbnd je

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com