Jul 14, 2015

Salam Aidilfitri

Assalamualaikum wbt..

Mesti dah ramai yang mula bercuti untuk sambut hari raya kan.. aku still keje sampai esok.. dan belum decide nak balik mana.. rileksssss..

Ok,sebelum korang bercuti dari berblog..sebelum aku pun tak ada masa belek blog.. nak amik kesempatan ni..

Terkadang hati silap mentafsir,
Terkadang mulut silap berbicara,
Terkadang telinga silap mendengar,
Terkadang mata tersilap melihat,

Dengan penuh rasa rendah diri, diri ini ingin memohon ampun dan maaf andai ada terkasar bahasa, terluah kata yang mengguris hati dan perasaan kalian.. 

Salam Aidilfitri, maaf zahir dan batin dari kami, Ezad, Tina dan Danish..


Kepada yang memandu nak balik kampung tu, semoga selamat perjalanan anda.. yang tak dapat balik kampung tu lak, mohon bertabah.. pissss

12 comments:

  1. selamat hari raya. maaf zahir batin

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya tina maaf zahir dan batin, relaks² ... jangan nangis esok opis dah sunyi yer.. hihihihi .. kt org pun relaks jugak dah duduk kg tak yah nak berrebut² balik kg jln jem ... ;p

    ReplyDelete
  3. Slmt Hari Raya Tinn...akak pun mnta maaf andai terslh ckp..terlebih gurau...hehe..nti lps Raya kita srpn Nasi Kerabu lagi ye..blik mana pun tak kisah..janji beraya dgn family...:)

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya.semoga perjalanan balik kampung selamat semuanya

    ReplyDelete
  5. salam lebaran ye..maaf zahir batin..

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya, maaf zahir dan batin buat tina sekeluarga :)

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya tina...
    balik kg dengan selamat...

    ReplyDelete
  8. Slmt hari raya tina. Maaf zahir batin

    ReplyDelete
  9. selamat hari raya kak tina,..!!! ampun maaf juga kalau ada salah silap..

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com