Jul 3, 2015

Duit Raya RM50 Dari Cik EN

Assalamualaikum wbt..


Dah nak tutup baru nak join..hikhik.. tak apa la, moga ada rezeki.. Bismillah.. sesape nak join, klik kat banner tu ye..

HADIAH
Hadiah Utama : Duit Raya rm50
10 Hadiah saguhati : Kad Raya 2015 Cik EN
yang lelain akan dimasukkan bloglist dan sesiapa yang bertuah akan cik en review dan diberi keutamaan pada blog yang follower bawah 1000.


TQ sebab sudi anjurkan GA ni.. moga semakin murah rezeki anda..

6 comments:

  1. tq join.. cik en rs dh pernah follow blog ni..anyway gd luck

    ReplyDelete
  2. MENARIK NK TRY JUGAK YEAY
    CARI LAGI ga MAI AI NK TRY JUGAK

    ReplyDelete
  3. Good luck
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/07/duit-raya-rm50-dari-cik-en.html

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com