Jul 30, 2015

Rezeki Syawal

Assalamualaikum wbt..

Diam tak diam dah masuk pertengahan bulan Syawal dah.. cepat betul rasanya.. pastu raya kali ni aku rasa macam tak meriah, sebab cuti kejap kot.. kahhhhh

Masa puasa tu aku ada banyak join GA.. dari Nile la, blogger persendirian la, Lazada la.. dan tak sangka aku menang salah satu GA tu.. GA anjuran sayaiday dan Lazada.. walau tak menang Gopro, dapatla gak tempat kedua.. rezeki.. Alhamdulillah.. itupun aku dapat tau lewat sebab aku balik kampung.. bagi feedback kat emel pun lewat, terfikir gak, mana tau penganjur buat cabutan baru kan.. kalau buat cabutan baru tak apala, bukan rezeki aku.. tapi tidak, still stay dengan pemenang yang ada.. syukur..syukur.. 

mengena betul no.37 tu.. hehehe.. 

apa pun, terima kasih buat blogger sayaiday dan Lazada sebab bagi duit raya..  sebelum ni ada join, tapi tak menang.. kali ni rezeki berpihak pada aku..winkkkk..




tq kak eima sebab inform saya.. prihatin gak akak kat saya kan.. muah ciked

20 comments:

  1. alhamdulillah rezeki. tahniah ye.

    ReplyDelete
  2. congrats tina..rejeki raya rejeki raya..;D

    ReplyDelete
  3. rezeki yg tak disangka tu tina.. tahniah

    ReplyDelete
  4. Tahniah!

    Dah lama take join predawn ni, kale ada inform jug kat kit ye!
    Thanks in Advance...

    ReplyDelete
  5. bulan lepas join GA punya banyak satu pun tak menang..ehhehe

    ReplyDelete
  6. tahniah dear ..... mesti la ko kan blogger comey

    ReplyDelete
  7. Wah..bestnya dapat duit raya tuh..tahniah sis

    ReplyDelete
  8. wahhh..byk duit Raya Danish tu..hehe

    ReplyDelete
  9. Tahniah, Cikna pun join tp mcm biasala xmng

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com