Aug 31, 2015

Kulit cantik halus dan mulus dengan EYQA SKINCARE

Assalamualaikum wbt..

**Sticky Post**

Meh nak kabor, sape ada masalah kulit muka kusam, tak bermaya, jeragat, jerawat..aku nak memperkenalkan satu produk baru yang murah dan kesannya sangat cepat.. sebelum tu nak habaq, buat masa ni keluar set trial dulu.. yela, nak bagi engkorang try dulu..  

 
nah, memperkenalkan EYQA SKINCARE.. ini adalah set trial.. akan datang boleh beli secara berasingan.. tak perlu set pun tak apa..

Apa fungsinya???
nampak tak?? sangat sesuai untuk yang mempunyai masalah kulit berjerawat..kalau kurang jelas, meh aku senaraikan semula fungsi set trial EYQA SKINCARE ni ye..
  • MENCERAHKAN KULIT a.k.a TIADA LAGI KULIT KUSAM
  • MEMBANTU MENGECUTKAN JERAWAT
  • MEMBANTU MEMUDARKAN JERAGAT
  • MEMBANTUMENGURANGKAN PENGHASILAN MINYAK PADA KULIT MUKA ANDA
  • MEMBANTU MEMUDARKAN PARUT JERAWAT
  • MERAWAT RESDUNG
  • SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT
  • MERAWAT ENZEMA ATAU ALAHAN KULIT


kalau masih was-was tentang keberkesanannya, meh nak kongsi testimoni dari mereka yang dah mencuba set EYQA SKINCARE ni..


semua ni tak ada edit ni.. 








Dah ramai yang mula guna Eyqa Skincare ni  dan semua bagi feedback positif.. korang tak nak cantik macam diorang ke??

Harga korang jangan risau, sangat murah dan berpatutan..

SET TRIAL EYQA SKINCARE RM45.00, POSTAGE RM7 (SM), RM10 (SS).. 
COD KAJANG, BANDAR BARU BANGI. 

sebarang pertanyaan atau tempahan, meh emel ke mizzkechique@yahoo.com

10 comments:

  1. huiyooo..nmpk gak la beza before ngan after tuh..

    ReplyDelete
  2. Sabun dia xde jual
    Asing2 ke tina? Nmpk menarik..

    ReplyDelete
  3. banyak betul skincare sekarang ni. sampai tak tahu nak pilih yang mana satu. yang penting know your skin sebelum nak cuba sesuatu produk

    ReplyDelete
  4. cantik la bentuk sabun tu mizztina...

    jemput singgah : http://bitttravel.blogspot.com/2015/08/contest-for-reader-bitt-2015.html

    ReplyDelete
  5. salam akak..produk ni natural based tak?

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com