Aug 13, 2015

Sambutan hari raya ofis..hujung Syawal

Assalamualaikum wbt..

Semalam nak kata bz tu tak ada la sangat.. tapi macam banyak tak ada kat ofis je..kelepet lebih uruskan jamuan hari raya ofis.. paling best, kali ditaja sepenuhnya, so kitorang tak ada la susah² nak bawa makanan sendiri ala² potluck.. entry penuh dengan gambar je la ye.. jimat sikit tenaga menaip keyboard ni.. kahhhh...

bz bebenor akak pink tu..kehkehkeh.. 


ni antara makanan untuk jamuan tu.. tak banyak mana pun.. sebab sebelum ni bawa banyak, sampai pening nak makan apa.. 

popiah basah, aku targer ni je.. penyudahnya aku dapat makan sepotong.. kahhhhh

kaki gosip.. oh ye, ada mesin air tu..ni kat pantry je kitorang buat.. ala, kilang je.. tak buat havoc macam engkorang punye majlis.. ngeee

aku rasa macam anak dara lagi..hurmm


team kitorang.. yang tinggi menggalah tu aor MD.. Mr.Nakano.. pantang naw naw kalau ajak amik gambar.. siap tolong kirakan 1 2 3..hahaha

geng kuat melaram.. tak padan dengan kertu memasing.. lol.. tahun ni kurang 2 orang.. sorang cuti bersalin, sorang berhenti..paling penting, every year gaya sama.. port sama.. 

hopefully next year bertambah ahli.. Lulzzz..

begitula cerita jamuan raya 2015 kami yang serba sederhana.. banyak lagi gambar sebenarnya, tak larat nak edit dah.. 

pastu hari tu macam nak cerita pasal raya aku, pun tak tertaip.. arghhhh, otak tumpul beb.. okla, jap lagi nak balik.. mau anta dak Danish ke klinik untuk check up.. 



notakecik : hati berbolak balik dengan situasi sekarang.. bukan orang lain, orang terdekat dengan kita.. orang tak rasa apa kita rasa, tapi minta kita rasa apa dia rasa.. 

11 comments:

  1. iollss suke ayat naw naw u tu..hahahaha...

    besh la..

    aduii..keliur pulekss nengok popiah basah tuuu.....

    ReplyDelete
  2. byk jugek makanan..ala, kat pantry pun meriah jugak je nmpk..

    ReplyDelete
  3. Makanan semua sedap...lagi lagi sate tu..walaupun majlis kecil je tp syukur dpt makan free..

    ReplyDelete
  4. comel and kecik je sis..mmg mcm anak dara pun...hehehhe

    ReplyDelete
  5. Bestkan kalau tiap2 tahun ada sponsor..tak pyh fikir nak masak apa...popia tu akak tapau je..x lrt nk mkn kat ofis..byk sgt makanan
    p/s : Let it be...bykkan doa....mudah2an dia diberi kesedaran...

    ReplyDelete
  6. bestnye ... rindu jamuan raya opis ... huwwwaaa

    ReplyDelete
  7. popia tu mcm sedapp jew.. tadi pon ade jamuan office. jap lagi up entry

    ReplyDelete
  8. Meriahnya..banyak mkanan tapi owg mcm xramai jer.terliur nengok satey tu huhu

    ReplyDelete
  9. Bestnyer ada jamuan raya ramai2...

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com