Aug 6, 2015

Sayaiday dan Ayueidris Giveaway August 2015

Assalamualaikum wbt..

Moh lerrr join beramai-ramai.. berjemaah itu lebih afdhal kan.. nak tau lebih lanjut, baca keterangan kat bawah ni ye.. moga kite sama² ada rezeki.. aminnn..




Jom ramai-ramai join giveaway yang dianjurkan di blog Sayaiday.com dan Ayueidris.com
Antara hadiah yang ditawarkan adalah :



+ 1 x Penginapan 2 hari 1 malam di The Kabin,Jeram Selangor *
+ 2 keping tiket Aquaria KLCC
+ Sebuah buku karya Dr. Anwar Fazal, Tribulasi 365
+ RM30 Voucher Parkamaya
+ RM150 Voucher Parkamaya
+ RM50 Voucher Pak John Steamboat
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 6 Mangkuk Boat Noodle)
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 10 Mangkuk Boat Noodle)
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 12 Mangkuk Boat Noodle)
+ Outdoor Photoshoot by Islam (Website)
+ 5 set Chrochet Heart (5 pemenang)

Seramain 15 Pemenang Bertuah dan Contest berakhir pada 19 August 2015.


Anjuran blog : www.sayaiday.com, www.ayueidris.com, akumohdfakhrulislam.blogspot.com


Klik Link ini untuk join contest : http://goo.gl/H0lgNa

11 comments:

  1. wowwwyyy. mudah2an kita semua beroleh kemenangan GA iday tu! done follow u #1692, jom follow aten. tq

    ReplyDelete
  2. Salam,

    saya dari segmen yg sama.. Good Luck yea.. (^__^)

    http://www.honeyonnee.com/2015/08/sayaiday-dan-ayueidris-giveaway-august.html

    ReplyDelete
  3. jemput singgah..

    http://macammacamproduk.blogspot.com/2015/08/sayaiday-dan-ayueidris-giveaway-august.html

    ReplyDelete
  4. good luck nk jugak join.. moga ada rezeki juga untuk sy =)

    ReplyDelete
  5. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/08/sayaiday-dan-ayueidris-giveaway-august.html

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com