Aug 6, 2015

Sayaiday dan Ayueidris Giveaway August 2015

Assalamualaikum wbt..

Moh lerrr join beramai-ramai.. berjemaah itu lebih afdhal kan.. nak tau lebih lanjut, baca keterangan kat bawah ni ye.. moga kite sama² ada rezeki.. aminnn..




Jom ramai-ramai join giveaway yang dianjurkan di blog Sayaiday.com dan Ayueidris.com
Antara hadiah yang ditawarkan adalah :



+ 1 x Penginapan 2 hari 1 malam di The Kabin,Jeram Selangor *
+ 2 keping tiket Aquaria KLCC
+ Sebuah buku karya Dr. Anwar Fazal, Tribulasi 365
+ RM30 Voucher Parkamaya
+ RM150 Voucher Parkamaya
+ RM50 Voucher Pak John Steamboat
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 6 Mangkuk Boat Noodle)
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 10 Mangkuk Boat Noodle)
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 12 Mangkuk Boat Noodle)
+ Outdoor Photoshoot by Islam (Website)
+ 5 set Chrochet Heart (5 pemenang)

Seramain 15 Pemenang Bertuah dan Contest berakhir pada 19 August 2015.


Anjuran blog : www.sayaiday.com, www.ayueidris.com, akumohdfakhrulislam.blogspot.com


Klik Link ini untuk join contest : http://goo.gl/H0lgNa

11 comments:

  1. wowwwyyy. mudah2an kita semua beroleh kemenangan GA iday tu! done follow u #1692, jom follow aten. tq

    ReplyDelete
  2. Salam,

    saya dari segmen yg sama.. Good Luck yea.. (^__^)

    http://www.honeyonnee.com/2015/08/sayaiday-dan-ayueidris-giveaway-august.html

    ReplyDelete
  3. jemput singgah..

    http://macammacamproduk.blogspot.com/2015/08/sayaiday-dan-ayueidris-giveaway-august.html

    ReplyDelete
  4. good luck nk jugak join.. moga ada rezeki juga untuk sy =)

    ReplyDelete
  5. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/08/sayaiday-dan-ayueidris-giveaway-august.html

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...