Sep 8, 2015

Preloved | Kasut Sanding

Assalamualaikum wbt..

Duk kemas² stor, ternampak kasut ni.. rasanya aku memang tak pakai dah la kot.. padahal baru berangan nak pakai time annual dinner ke..jenjalan ke..tapi memang harapan laaaa nak pakai.. so decide nak letgo je.. harga kasih sayang..



Details :
Brand : Stefani (beli kat Sogo)
Harga asal : RM159
Harga jual : RM50
Saiz : 4
Condition : 8/10 (pakai sekali masa bersanding)
tinggi tu tak sure berapa inci, rasanya 3 inci..


kalau korang berkenan nak beli, meh emel aku ye
mizzkechique@yahoo.com

TQ

15 comments:

  1. alaaaa. baru ingat nak beli . sekali saiznya kecik . hehehe

    ReplyDelete
  2. Perghhh...tang tu jgk jadi tinggi ...x pyh berangan nak pakai la..:p

    ReplyDelete
  3. comelnyaaaa kaki uii.

    Eka pun rase nak jual kasut sanding. kot ada yang nak. nak pakai tak taula bila hahaha

    ReplyDelete
  4. tingginya! Berapa inci tu? takot nak pakai..tapi cantik la! Nasiblah dah kawen, klu tak dah grab da huhu

    ReplyDelete
  5. bile dh jadik mak2 nie mmg xmampu dh kan nak pakai heels dh..adehhh..kite punye heels pun dh byk let go..

    ReplyDelete
  6. keciknyeeee kaki akkk! comelll...hehe..

    ReplyDelete
  7. sayangnyeeeeee. kalau sama saiz kite dah beli ngan akak. tak payah pening pikirrrrr

    ReplyDelete
  8. cantik nya..kenapa tak nak pakai dah..

    ReplyDelete
  9. Aahlah comelnya kaki hehe...Tapi kasut cantik

    ReplyDelete
  10. akak tak pakai kasut tinggi dik... huhuhu

    ReplyDelete
  11. Sy tak pakai kasut tinggi dah.. Yg ada pun mmg akan buh frame je la..

    ReplyDelete
  12. wuhuuuuu....Mak aiiii tggi betul punya kasut..Kucing tgok pon takut.............

    P/S :klik klik nuff dia....kalau free jemput sggh blog saya..Kalau ada iklan menari2 kliklah sekli.....jom singgah at my new entry
    http://aimanbudakbaik93.blogspot.my/2015/09/short-trip-to-langkawi-island-hopping.html

    ReplyDelete
  13. yeahh saiz same .. tpi x pakai hill dah .. haha .. selesa dgn berwedges ...

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com