Sep 16, 2015

TUDUNG AIDIJUMA GIVEAWAY by Anies

Assalamualaikum wbt..

*AJ punya pasal, aku join GA ni..mihmihmih..*


Cerita bab² tudung ni.. siyes dulu aku peminat shawl (selepas bawal berbatu²).. segala jenis gaya aku cuba.. Hana Tajima la, gaya bebas, gaya kuak lentang, dan entah macam² gaya yang aku tak reti apa pesen sebenarnya.. kadang rasa diri comel *muntah hijau* bila pakai belit² leher sampai susah nak napas siap selpi gaya muncung itik feeling howtttt.. skang bila aku pakai shawl lilit² tu, rasa muka aku macam pinggan.. pastu tukar selera pakai tudung yang ada awning tu.. bila pakai rasa sangat awkward sebab rasa seperti 15tahun lebih tua.. LOL.. terus aku wakafkan segala tudung yang ada awning tu kat mak aku, sepupu aku dan mereka yang berkenaan.. 

La ni kuar pulak Aidijuma yang meletop², sangat berkenan nak beli selalu sebab design cencomel.. plus jodoh aku sebenarnya hanya dengan tudung bawal.. satu lagi sebab husband aku sendiri kata gaya shawl lilit² belit² tu pelik.. aku lebih comel pakai bawal je dia kata.. arghhh, melting.. *tampar lelaju*.. sekian cerita TUDUNG dari aku.. 

*************************************************************************

kalau korang nak join gak macam aku, meh terjah GA Aidijuma ni.. 
Hadiah of course la tudung bawal Aidijuma.. tak menang tak apa, kite meriahkan GA ni sesama.. 

GA berlangsung hanya 10 hari je ye, bermula 14/09/2015 - 24/09/2015

ok gaissss...all de best!!!

TQ penganjur GA.. chup..chup..chup.. 

9 comments:

  1. wahhh kite pon baru join ... good luck :)

    ReplyDelete
  2. cam ne ye gaya kuak lengtang tu? hahahaha

    ReplyDelete
  3. GOOD JOB n terima kasih kerana sudi support n join GA sy... insya allah...ada rezeki pasti tak ke mana2...

    terima kasih sekali lagi.

    salam ukhuwah,
    anies

    ReplyDelete
  4. Salam, terima kasih atas teguran. Gambar tu saya hanya google untuk dijadikan sekadar gambar hiasan bagi entry tersebut. Walau bagaimanapun jika ada pihak yang tidak bersetuju dengan tindakan saya mengupload gambar tersebut, insyallah saya akan gantikan dengan gambar yang lain. :)

    ReplyDelete
  5. Good luck. Singgah dari segmen yg sama

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2015/09/tudung-aidijuma-giveaway-by-anies.html

    ReplyDelete
  6. Hihi..kite pakai neelopak je

    ReplyDelete
  7. good luck mizztina
    follower baru 1700
    salam kenal

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com