Oct 19, 2015

Jalan-jalan Cari Makan : Port Cafe Bangi

Assalamualaikum wbt..

Cerita Jumaat lepas sebenarnya, tapi dah tak sempat nak up, up la hari ni.. pon bolleyyyy.. makan² dengan opismet.. tu pun sebab ada hamba Allah ni belanja, Alhamdulillhah, murah rezeki.. tak yah kuar duit.. kehkehkeh..

Btw, ni adalah kali kedua aku mai kedai ni.. 1st dulu datang makan nasi ayam penyet.. oleh kerana tekak aku lately ni tak brape gemar dengan nasi, aku order western je.. meh la tayang apa yang kitorang makan dulu..pastu aku up harga.. tapi tang harga aku tepek link blog lain la sebabnya aku tak ada senarai harga tu.. 
aku makan ni.. Grilled Chicken.. tekak ni gedik naw naw nak western


yang ni lak Chicken Steak


ni air aku.. bandung cincau.. sedap dah sedap, ais lak kurang..


yang ni lak Fish Steak (kalau tak silap aku..kehkehkeh).. sedap gak ni.. 


yang ni aku tak tau mende.. kalau aku panggil, beger la.. dalam menu tak tau apa.. nampak menarik.. sedap kot..

ni lak bukan untuk dijual.. tapi geng makan hari Jumaat lepas.. kurang sorang dalam gambar sebab dia yang snap.. 

keseluruhan, memang sedap.. harga murah.. makan bertujuh tu, total RM110.20 je.. murah kan.. dua menu tak sempat snap, Special Chicken Chop dan Nasi Ayam Penyet Special... nak tengok senarai harga, meh terjah blog Kak Norma.. 

Lokasi kat Seksyen 9, Bandar Baru Bangi.. Sederet dengan Bangi Kopitiam, Hot Bangi Char Kuey Teow.. Cuma parking agak hazab sikit la.. normal la, bukan Bangi kalau parking senang sangat..

Dannn, aku nak repeat lagi makan kat sini.. nak bawa husbaby pulak.. korang pun janganla tengok je, tryla sepinggan dua ye.. tak menyesal beb.. okbai..


hurmm, cakap pasal makan terus laparudin.. mencik

15 comments:

  1. Nmpk sedap..and seriously murah kalau 7org dgn rege gitu..

    ReplyDelete
  2. Alamak..Western tu terliur Dan lapaq nengok

    ReplyDelete
  3. murah nya kalau makan 7 orang tak sampai rm120.

    ReplyDelete
  4. sedapnye, kene pulak buka blog time lunch hour, huhuhu..

    ReplyDelete
  5. kat situ mmg hazab nak parking..haha

    ReplyDelete
  6. Menarik untuk dicuba... Adoii... Lapar perut tgk menu sedap nih..

    ReplyDelete
  7. Yup.murah.nti bila ke ukm blh bwk anak2 makan situ...waze je la kot..hiks

    ReplyDelete
  8. Rezeki orang belanja... sedap nampak steak tu

    ReplyDelete
  9. ooo ..tau tau kat mana .... dulu kedai nasi arab kot pastu tukar ngan kedai ni kan

    ReplyDelete
  10. Xpernah g jlm2 bangi..t leh r g mkn situ

    ReplyDelete
  11. Akak pun dah repeat lagi weekend lepas, makan spaghetti tapi lupa nak guna diskaun 5% tu..;)

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com