Nov 11, 2015

Giveaway Duit Saku & Bawal Aidijuma By CikTulip

Assalamualaikum wbt..

Marila warm up entry dengan entry GA dulu.. sat gi fikir entry lain.. 


sesape nak join, klik banner ehh.. kat situ ada tulis syarat untuk join..

Tuan blog ada minta komen pasal blog dia.. komen aku hurmmm..tak ada nk komen apa since blog dia nampak baru.. kemas, cantik, mata pun tak sakit nak baca sebab tak suka blog yang latar belakang kaler hitam.. apa pun, keep it up ye, teruskan berblog.. 

nak tag 3 orang kawan..

kak Norma
kak Azrin

sorry ye tag uolss.. jomla memeriahkan GA ni..hikhikhik

9 comments:

  1. good luck..

    alamak, blog saya latar belakang hitamlah..sakit mata tak? huhu

    ReplyDelete
  2. alamak kene tagged..hahaha..okayh2, nnt bile free skit, insyaAllah kite menyusul..hehe

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sudi join giveaway ciktulip :D
    Done followback blog kamu :D

    ReplyDelete
  4. join jugak...

    http://macammacamcite.blogspot.my/2015/11/giveaway-duit-saku-bawal-aidijuma-by.html

    ReplyDelete
  5. Hye... salam kenal... join dr GA yg sama... done follow... good luck ye. Hehe

    ReplyDelete
  6. Semoga ada rezeki (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/11/giveaway-duit-saku-bawal-aidijuma-by.html

    ReplyDelete
  7. hai.. salam perkenalan. saya dah join ye
    http://cilikeringmerah.blogspot.my/2015/11/giveaway-duit-saku-bawal-aidijuma-by.html

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com