Nov 4, 2015

To letgo : Bawal Aidijuma

Assalamualaikum wbt..

Pepagi dah nak menjual.. miahaha.. yela, dari terperuk dalam bakul, baik aku letgo.. lagipun ada yang tak pakai, ada yang pakai sekali pastu terus simpan..

jadi, ni ada beberapa helai tudung untuk dilepaskan kepada tuan baru.. kot²  ada yang sudi membeli.. ecehhhh..tapi memang siyes nak jual..


Black Label Golden Summer (prewash, tak penah pakai)
RM80 (sorry, harga tak kasih sayang) SOLD

Black Label (nama tak ingat) preloved (pakai sesekali je)
RM30 SOLD

Pink Label Green Gardenia.. preloved (1 kali pakai)
RM14 | SOLD


White Label (tak tau nama).. Preloved (sesekali pakai)
RM10  | SOLD

White Label (tak tau nama, tahun 2014).. preloved (sekali pakai)
RM10  | SOLD

Semua harga tu TIDAK TERMASUK POSTAGE ye.. kang ada tanya lak free pos ke.. semua harga CS je aku jual kecuali Black Label Golden Summer tu tak dapek la bagi harga CS sebab design agak hot.. yang Black Label satu lagi tu harga bawah dari harga CS.. harga CS RM33..

kalau ada yang berminat, korang komen kat entry ni..nanti aku pm no fon aku.. tak boleh tulis no fon kat sini, bahaya.. 

Terima kasihhhhhhhhhhh..

22 comments:

  1. Replies
    1. lawa tp mcm xkena kt muka kak..hehehe

      Delete
  2. Replies
    1. salam.. oryte, tp blh x tgglkan no fon..

      Delete
  3. berkenan kat semua...ala..dah la simkad rosak ni..kalau tak dah sambar dah yang green gardenia tu..lawa...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak..nt klu org tu xjd beli..akak blh je beli..sy simpankan utk akak..

      Delete
  4. cantiknya semua tu...mahal jugak ye yg black label tu?
    tergoda tgk ni...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..sbb design hot..org jual yg prelove pun rm80..

      Delete
  5. Yang harga RM80 tu memang cantik.....akak pun ada nak let go la

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak beli la..hehehe.. kak, klu letgo cer tunjuk kt sy dl ye.. :)

      Delete
  6. yui pun ada nak letgo aj tp xde hot mana..huhuuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. xksh hot xhot..org ramai cari..hehehe

      Delete
  7. u tau x,
    yg plain nye bawal...aidijuma keluar kn lg tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. xsure AJ ada kuarkan lg ke x..tp biasa g CS, still ada jual lg..

      Delete
  8. saya ada 3 set nak letgo gold label yg gambar cawan kopi tu< sy ni laki mana tahu sgt.. haha
    saya masuk 4 kali dapat yg selain paris tu.. hihihi

    ReplyDelete
  9. saya ada 3 set nak letgo gold label yg gambar cawan kopi tu< sy ni laki mana tahu sgt.. haha

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com