Jun 19, 2016

Riang Ria Raya di Lazada Malaysia untuk Menang Fujifilm Instax Mini Camera

Assalamualaikum wbt.. 

Macam dah lama tak join contest kan.. muehehe.. tak menang tak apa, janji dapat memeriahkan contest tu.. sementara Dilfi tidur dan Danish leka, celah sikit masa untuk ketuk keyboard ni.. ni pun terbaca kat blog orang lain pasal contest, tu yang join sekaki..


mana tau rezeki bulan Ramadhan kan, dapat la bergambor bebanyak kalau menang kamera ni nanti.. alorhhh la, memang salah satu wishlist ni..  sebelum tu, meh nak share syarat-syarat untuk join contest ni.. sebelum tu, kalau nak join contest ni, klik je banner kat atas tu ye..


boleh tahan mencabar jugak kan nak kira.. kecik besor kecik besor mata aku nak mengira ni..hahahaha..tapi ku gagahkan jua.. kipidap, dongibap kekdahnya..opss, tak ada jawapan bocor di sini ye sebab jawapan kena emel ke Lazada..

********************************************************************************

ok, untuk bajet RM500 tu, aku dah listkan bebrapa barang yang ada kat Lazada.. memandangkan aku tiap hari cuci mata kat Lazada plus selalu gak shopping online kat Lazada barang anak, maka aku khususkan barang anak dulu.. tak salah kan.. 


 sangat² memerlukan benda ni.. maklumla anak dah dua.. hehehe.. buat masa ni rileks lagi, sok² kalau aku nak pegi jenjalan dengan anak², payah gak weyhhhh.. pilih ni sebab cun, tambahan lak backrest tu boleh remove.. 

ni barang kedua yang aku nak.. sejak bertambah ahli keluarga ni, barang makin bertambah la kalau nak balik kampung.. luggage yang ada skang macam dah tak boleh menampung je.. so, memang keperluan la untuk beli luggage yang lebih besar.. kategori murah dah tu, dapat 3ketul sekaligus.. 

jadi, jumlah barang-barang yang aku berangankan ni cuma dua, dan jumlah harga untuk bajet RM500 adalah 235+243.50 = RM478.50.. ada lagi berbaki RM21.50.. kedua-dua barang ni sangat memudahkan aku suami isteri untuk balik kampung raya nanti.. 

sejujurnya, aku memang suka giler shopping kat Lazada.. sampaikan husband aku pernah perli, "Lazada tu tak nak beli sekali ke??".. hahahaha.. pampers anak, botol susu, handbag, puting botol susu anak, tudung..aku beli kat Lazada.. jimat berganda².. menjelang hari raya ni, Lazada ada buat sale besar-besaran uolsss.. shopping la puas² ye korang sebab diskaun yang Lazada bagi sehingga 92%.. wooooo, banyak tu!!! meh klik link kat bawah ni..


Selamat bershopping dan selamat ber"contest" untuk semuaaaaaaaaaaa... ♥♥

6 comments:

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com