Aug 10, 2016

Rezeki akhir Ramadhan | kamera

Assalamualaikum wbt..

Dah habis Syawal, baru nak share.. jadi, nampak tak betapa sibuknya aku lepas cuti raya.. terkejar-kejar aku settlekan keje yang tak berapa nak menimbun tapi banyak pending sebab aku banyak cuti anak sakit..

okla, terus kepada tujuan utama.. kan aku ada join blogegr contest anjuran Lazada masa puasa tu.. yang kena kira Fujifilm tu ada berapa banyak.. aku sebenarnya tembak je lepas beberapa kali cubaan mengira gagal. Mata pulak semakin senget, puas kecik besorkan mata.. 

so, sebelum raya tu, aku ada dapat emel mengatakan aku menang contest tu. Bukan main berbunga-bunga hati ini woiii sebab kamera ni dulu la salah satu wishlist aku, tapi berkubur begitu saja sebab minat untuk ambil gambar dah tak ada. Bila dapat tau menang kamera, tetibe minat tu datang balik.. kahkahkah..sembang lebih aku ni..

dalam emel tu minta aku amik sendiri kat ofis Lazada kat KL tu, aku terus bagitau tak dapat self collect sebab jauh. pastu minta diorg pos je ke aku. Tapi bila bagitau husband pasal menang ni, dia la yang beria-ia nak amik. Deal punya deal, rupanya hari Sabtu tutup, dia ajak jumpa kat mana-mana untuk amik hadiah. Deal sampai jadi, jumpa kat Bukit Jalil. masa jumpa tu, aku macam kenal pulak. Bila ingat-ingat balik, rupanya blogger Sayaiday.. hehehe, sorry lambat lak ingat.. husband beria² sebab memasing berharap nak amik gambar banyak² masa raya..

dalam kete jugak aku amik gambar menayang kat group family.. kengkonon nak amik gambar banyak² masa raya nanti.. kahhh

malam tu jugak aku try test.. banyak gak isi lain.. tq..tq..tq...♥♥♥

amik la sekeping gambar..punyala nak jimat, guna satu je dulu untuk testing sebab filem tak banyak.. miahahaha.. nak simpan untuk raya la kononnya.. nan hado, raya tak sempat pegang kamera ni pun.. aku sendiri lupa kamera ni letak kat mana.. cissss..


apa pun, terima kasih LAZADA.. tak sia² join contest, buat entry sambil jaga dua orang anak bujang tu.. ada jugak hasil.. 

13 comments:

  1. raya haji pulak hahhaa kita dah guna 2 film dh nk kena beli lain la jawabnya film tu..

    ReplyDelete
  2. wah tahniah rezeki akak. ada jugak join hari tu. kira tak tepat la kot =p

    ReplyDelete
  3. Boleh guna raya haji dan deepavali nanti..ehehehe..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum wahh mami bestnya taniah rezeki tu ;))

    ReplyDelete
  5. Beraya sakan meriah sungguh.. moga ceria selalu

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com