May 15, 2016

Hero kedua

Assalamualaikum wbt..

Alhamdulillah aku dah selamat melahirkan hero kedua pada 18 APRIL 2016, 5.46pm seberat 2.86kg di Hospital Putrajaya.. banyak betul dugaan untuk nak melahirkan kali ni.. nanti aku share tentang pengalaman bersalin.. 

Hari ni adalah hari ke 28 aku berpantang.. berpantang kat umah sendiri je.. berpantang kali ni memang betul² menguji kesabaran sebab jaga 2 anak.. Si dak Danish tak nak ke taska.. nak melekat je dengan adik baby.. phewww

Oh ya, nama hero kedua ni, MUHAMMAD DILFI ANEEQ BIN EZAIDI.. pasal nama ni memang serius pening.. nama baby girl punyala senang nak combine, part nama anak lelaki memang mencabar sebab nak cari kesesuaian kombinasi nama dan makna tu agak payah.. Alhamdulillah berkat refer kat ustazah, proceed la nama tu..

okla, nanti ku sambung cerita ye.. okbai
Read More

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com