Feb 28, 2018

Kelas Renang Presint 11, Putrajaya

Assalamualaikum wbt..

Meh nak promo sikit. Kalau korang ada anak-anak kecik usia 4-12 tahun, lepas tu tak ada aktiviti nak buat hujung minggu tu, jom la join KELAS RENANG kat PRESINT 11, PUTRAJAYA.

Setakat ni dah hampir 40 student yang menyertai. Jangan risau, trainer ramai. Seorang trainer kami takkan letakkan sehingga 10 pelajar. Tak nak la ada yang tak sempat diajar. No worries uolss..

Meh la belanja gambar sikit. Kot ada yang nak tau macam kelas renang tu kan.






Satu lagi, parents boleh join. Bukan apa, ada budak yang takut, so parents la yang tenangkan. Maybe diorg takut dengan trainer ke, takut dengan air ke atau apa², boleh la temankan anak-anak. Jangan risau, tiada halangan.


kalau korang berminat atau nak tau details, contact je nombor tertera. Jangan malu jangan segan.


4 comments:

  1. Hehehehe... anak teman pun sedang belajar berenang....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu nk anta anak sy gak, tp dia takut..hahaha

      Delete
  2. wah tq for info.x lah mahal mana yurannya

    ReplyDelete
    Replies
    1. welkem..welkem..yup, murah je..kelas flexible

      Delete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...